NHT-line

MetsäTähti

Kerrosala: 2×60 m2

Tämän paritalon, kuten muutkin NHT:n vastaavat, voit rakentaa yhteen tai erikseen ja vaikka eri vuosina. Alakerran isot kuistit tuovat tilaa ja tarjoavat oikean huvilatunnelman.

PariTähti

Kerrosala: 2×60, m2
Parvi: 2×40 m2

Alakerrassa viihtyisä kuisti, tilava yläkerta ulkoparvekkeella. Kerrosalaa voi suurentaa yläkertaa korottamalla. Kimpassa kaksi huvilaa, yhteen tai erikseen.

PohjanTähti

Kerrosala: 108 m2
Kerrosala 2: 76 m2

Pohjaratkaisultaan perinteinen 1-kerroksinen hirsihuvilavaihtoehto – siksi myös edullinen. Tilaa ja toimivuutta riittää kuitenkin koko perheen ja vieraidenkin tarpeisiin kesät ja talvet.

SaunaTähti

Kerrosala: 21,5 m2

Rantasauna parvella / grillikatosyhdistelmä saman katon alla. Kaksi erilistä kuistia kylpemisajan ja auringon suunnan mukaan. Rantasauna, joka ei kaipaa välttämättä edes rantaa.

TahkonTähti

Kerrosala: 129,2 m2

1,5-kerroksinen TahkonTähti tarjoaa avarien ikkunoiden ansiosta valoa, avaraa oloa ja upeita maisemia – niin sisältä kuin ulkoa, sillä rakennukseen kuuluu sekä upea terassi että parveke.

TilaTähti

Kerrosala: 2×75 m2
Kerrosala 2: 2×100 m2

Tilava paritalo – tietysti yhteen tai erikseen. Alakerroksissa kaksi makuuhuonetta ja yläkerrassa parvi. Yläkertaa korottamalla 1,5 kerrokseen saadaan kerrosalaksi edullisesti täydet 100 neliömetriä.

TorniTähti

Kerrosala: 119,5 m2

Tilava ja tyylikäs loma-asunto, jossa on sekä ylä- että alakuisti. Tornista ja yläkuistilta näköaloja riittää niin ympäristöön kuin äthtien ihailemiseen syysiltoina ja talvella.

TuplaTähti

Kerrosala: 200 m2

Paritalo, jonka voi rakentaa yhteen tai erikseen. Tai sitten ensin toisen ja vaikkapa parin vuoden kuluttua toisen… Yläkuisti antaa ilmettä taloon ja mukavuutta kesäiseen iltaan.

TörmäTähti

Kerrosala: 156,8 m2
Kerrosala 2: 128 m2

Tilava hirsihuvila, jossa kaksi makuuhuonetta yläkerrassa. Kaksi alakertavaihtoehtoa, jotka molemmat sopivat hyvin rinnetontille.